Over Mij

Karel is oprichter van PC Helpforum, een online computer community opgericht in 2006 waar hij zijn kennis heeft opgebouwd met alle huis, tuin en keuken problemen van Windows 95 tot Windows 10 maar ook Mac heeft geen geheimen voor Karel.

Historiek en Info

De Computer Helpdesk is opgericht in 2016 door Karel Beuckelaere als zaak in bijberoep. In het dagdagelijks leven is Karel werkzaam als ICT Specialist in een internationaal bedrijf met 14500 werknemers. Karel verzorgt hierbij de IT ondersteuning en heeft ervaring in Mobile Device Management, Skype/Teams, SSCM, Windows 10 Deployment en zoveel meer.

Karel houdt van persoonlijke aanpak en u kan bij hem terecht met al uw vragen, ook voor kleine zaken zoals het instellen van uw e-mail op uw telefoon of uw nieuwe tablet instellen.

Heeft Karel uw probleem opgelost?

Dan vertelt hij uw graag alle details zodat u de volgende keer zelf misschien dit kan oplossen. Kortom, heeft u een vraag of PC probleem groot of klein? Dan moet u bij De Computer Helpdesk zijn!

karel de beuckelaere portret

Computer problemen?

Karel houdt van een persoonlijke aanpak. U kan bij hem terecht met al uw IT-vragen, ook voor kleine zaken zoals het instellen van uw e-mail op uw telefoon of uw nieuwe tablet instellen.

Contact+32 492 06 24 43